середа, 05 липня 2017 09:08

РФ до кінця 2018 року продовжила санкції проти Заходу

РФ до кінця 2018 року продовжила санкції проти Заходу
Росіяни утилізують санкційні продукти бульдозерами.Фото: РІА/Новості

Уряд Росії продовжив до 31 грудня 2018 року обмеження щодо низки країн Заходу, а також України у відповідь на введені ними санкції.

Відповідну постанову опубліковали на сайті уряду.

"Продовжено з 1 січня по 31 грудня 2018 року заборону на ввезення в Росію окремих видів сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства, країною походження яких є Сполучені Штати Америки, країни Європейського Союзу, Канада, Австралія, Королівство Норвегія, Україна, Республіка Албанія, Чорногорія, Республіка Ісландія і Князівство Ліхтенштейн", - йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросоюз продовжив санкції проти Росії

У російському парламенті зазначили, що обмеження спрямовані на поширення спеціальних відповідних економічних заходів на окремі держави з урахуванням ступеня їх залучення до санкційного режиму проти Росії.

29 червня набуло чинності рішення про продовження секторальних економічних санкцій Європейського Союзу щодо Росії на півроку - до 31 січня 2018 року.

Санкції США проти Росії будуть однією з тем на зустрічі президента Дональда Трампа з Володимиром Путіним на саміті країн "Великої двадцятки", що 7-8 липня відбудеться в німецькому Гамбурзі.

Низка країн, зокрема США і держави-члени Євросоюзу, ввели обмежувальні заходи щодо Росії 2014 року, пов'язавши їх з анексією Криму, а потім - із вторгненням на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «РФ до кінця 2018 року продовжила санкції проти Заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути