пʼятниця, 20 січня 2023 08:34

Резніков анонсував хороші новини з Німеччини

Резніков анонсував хороші новини з Німеччини
Олексій Резніков сфотографувався на фоні українських шевронів на базі "Рамштайн". Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Міністр оборони Олексій Резніков напередодні зустрічі у форматі "Рамштайн" анонсував хороші новини для українських військових.

Посадовець поділився у Twitter фото з авіабази ВПС США у Німеччині, на якому показав чималу кількість шевронів наших підрозділів.

"Рамштайн-8" обов'язково принесе чудові новини українським солдатам з цими шевронами. Слідкуйте за оновленнями!" – підписа світлину Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про нову зброю від партнерів: хто і що передасть

При цьому міністр вказав, що українські шеврони на стенді авібази "Рамштайн" – ще один з доказів прагнення України до інтеграції в НАТО.

Восьме засідання у форматі "Рамштайн" відбудеться 20 січня. На військову базу ВПС США "Рамштайн" приїдуть міністри оборони країн, що допомагають Україні.

Україна теж потужно готувалася до чергової зустрічі міжнародної контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн". Є позитивні очікування щодо можливих результатів. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час спільної з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем пресконференції у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Резніков анонсував хороші новини з Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути