середа, 06 червня 2012 13:44

"Регіони" заперечують будь-які домовленості з опозицією по "мовному" закону

"Регіони" заперечують будь-які домовленості з опозицією по "мовному" закону
Олександр Єфремов каже, що з опозицією не домовлявся. Фото: liga.net

Лідер фракції Партії регіонів Олександр  Єфремов заперечує існування домовленностей між провладною більшістю та опозицією про те, що "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС  не будуть голосувати в першому читанні мовний законопроект.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

"У мене не було ніяких домовленностей, в такому руслі питання не розглядалося. У нас не було розмов: датуть, чи не дадуть. Ми з самого ранку забезпечували роботу Верховної Ради і знали, що гарантовано зможемо так продовжувати і далі", - зазначив Єфремов.

За його словами, вчора вранці на погоджувальній раді лідерів фракцій і спікера Володимира Литвина обговорювалося питання роботи парламенту.

"Наші колеги з опозиції сказали, що вони хотіли б, аби була оголошена перерва, були проведені виступи від фракцій, а вже потім ми розглядали даний законопроект, на що ми не могли погодитися тому, що це порушувало регламент. Ми зобов'язані були завершити розгляд законопроекту. В результаті обговорення ми не прийшли до спільної точки зору. Представники опозиції пішли радитись до себе у фракцію. Ми про ситуацію доповіли своїй фракції. Тоді Литвин сказав, якщо домовленості немає - ми будемо діяти в рамках регламенту, що й відбулося", - наголосив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" заперечують будь-які домовленості з опозицією по "мовному" закону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути