Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2008 16:20

Регіони почнуть очищення своїх партійних лав

Делегати з`їзду Партії регіонів підтримали необхідність очищення партійних лав.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила сьогодні журналістам народний депутат України, заступник керівника Партії регіонів Ганна Герман після завершення XI з`їзду партії.

"Були принципові виступи з Луганської області, в яких висловлювалась вимога очищення партії від тих людей, які вибрали інший шлях, а не опозиційний. Ці виступи були зустрінуті бурхливими оплесками, і з цього виходить, що люди про це думають, і процес очищення має відбутися", - сказала Герман.

Водночас заступник керівника партії наголосила, що конкретні прізвища людей, від яких необхідно очиститись Партії регіонів, не називались.

"Конкретних прикладів не наводилося, і рішення з цього приводу не було ухвалено", - повідомила вона.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні делегати з`їзду Партії регіонів прийняли рішення про створення контрольної комісії на чолі з колишнім головою політради партії Миколою Азаровим. Передбачається, що ця комісія розглядатиме всі питання, пов`язані з персональною відповідальністю членів Партії регіонів за невиконання статуту і програмних принципів партії, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Регіони почнуть очищення своїх партійних лав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути