вівторок, 13 серпня 2013 14:45

"Регіоналам" - "шісткам" Росії дали команду "фас" - опозиціонер

"Регіоналам" - "шісткам" Росії дали команду "фас" - опозиціонер
Фото: kirovograd.comments.ua

Проросійськи налаштовані "регіонали" почали грати проти президента Віктора Януковича. Восени вони не будуть голосувати за євроінтеграційні законопроекти. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Володимир Ар'єв.

"Розкол у Партії регіонів  існує давно. Але партію тримає страх. Через нього між "регіоналами" не так багато відкритих конфліктів, які бувають у "помаранчевій" команді. Відсутність демократії і наявність тиску і страху — єдиний цемент, який залишився  у Партії регіонів", - вважає депутат. Він також наголошує, що "відверто проросійське лобі у цій структурі існувало давно".

"Нарешті ці люди зрозуміли, що Янукович боїться Путіна через свої фобії, але обіцянку євразійської інтеграції не виконає. Тому вони починають грати на те, щоб у 2015 році підтримати на президентських виборах ставленика Путіна. У Януковича стати ним ніколи не було шансів, навіть, якби він віддав свої симпатії Митному союзові. Сьогодні "шістки" Росії отримали офіційне підтвердження того, що і так було всім відомо, негативного ставлення Путіна до Януковича, і їм дали команду "фас". Вони починають діяти окремо від Партії регіонів за вказівками Путіна. При цьому Янукович боїться відверто йти проти Медведчука та самого Путіна. А "шістки" Росії не остерігаються помсти Януковича за свої дії, бо мають прикриття з боку російського президента", - розповів Ар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович може вигнати 99% "регіоналів" і набрати нових, - експерт

Опозиціонер пояснив - проросійки налаштовані "регіонали","агентами впливу Росії", довго перебували у спокійному стані.

"Висловлювання Царьова свідчать про те, що з центру впливу надійшла вказівка діяти. Я думаю, таку команду отримали Колесніченко, комуністи, і інші. Тому осінь буде дуже цікавою", - каже він.

Політик упевнений, що Янукович не може розраховувати на російську групу під час голосування за євроінтеграційні законопроекти.

"Вони за ці закони не проголосують. Але цьому і немає потреби. Адже такі закони підтримає опозиція. Ми розуміємо, що Янукович — явище хоч і ганебне, але тимчасове. А інтереси України — понад усе", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам" - "шісткам" Росії дали команду "фас" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

376

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути