середа, 10 лютого 2010 15:44

"Регіонали" не готові розглядати відставку Тимошенко - Лавринович

"Регіонали" не готові розглядати відставку Тимошенко - Лавринович
Питання відставки уряду Юлії Тимошенко розглядатиметься, "коли буде готове". Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради, нардеп від Партії регіонів Олександр Лавринович.

"Коли питання (відставки уряду) буде готове до розгляду, тоді воно і буде розглянуто", - сказав він, відповідаючи на питання, чи буде Партія регіонів на найближчих засіданнях Верховної Ради ініціювати відставку уряду.

"Очевидно, що прем"єр-міністр, який програв президентські вибори, ... має зробити висновок із суспільної точки зору, яку висловили громадяни на виборах", - сказав Лавринович.

Нагадаємо, сьогодні лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликав Юлію Тимошенко піти у відставку із посади прем"єр-міністра. "Я офіційно звертаюся до прем"єр-міністра - закликаю піти у відставку і перейти в опозицію, а також до членів коаліції - оголосити про призупинення діяльності коаліції для того, щоб я міг розпочати переговори з різними фракціями з питання формування нового уряду", - сказав Янукович.

Нагадаємо також, що за результатами обробки Центральною виборчою комісією (ЦВК) 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій, лідер Партії регіонів Віктор Янукович набрав у другому турі президентських виборів 48,95% голосів виборців (12 млн 481 тис. 268 голосів), прем"єр-міністр Юлія Тимошенко - 45,47% (11 млн 593 тис. 340 голосів). Не підтримали жодного кандидата 4,36% виборців (1 млн 113 тис. 51 голос), передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не готові розглядати відставку Тимошенко - Лавринович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути