вівторок, 14 червня 2011 08:28

"Регіонали" націлилися на 300 депутатів у наступній Раді

"Регіонали" націлилися на 300 депутатів у наступній Раді

У наступному парламенті фракція Партії регіонів має збільшитись до 300 народний депутатів.

Про це заявив перший заступник голови Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Потенціал Партії регіонів у наступному парламенті має зрости. Я думаю, що на наступних парламентських виборах, за умови змішаної виборчої системи, для нас реально провести до парламенту 100 депутатів за списками та 200 по мажоритарних округах. Але це можливо за тієї умови, якщо сьогодні ми не будемо займатися не списками та роздумами над виборами, а виконанням програми Президента", - зазначив Чечетов.

За словами парламентаря, на сьогоднішній день головне завдання для "регіоналів" - максимальне виконання програми президента.

"Рішення про те, хто піде за списками чи по мажоритарному округу прийматиметься влітку наступного року, коли будуть проведені відповідні соціологічні дослідження. Такі дослідження виявлять тих кандидатів, які користуються великою популярністю на місцях та можуть виграти вибори на мажоритарних округах. Зараз мова про підготовку до виборів не йде", - додав Чечетов.

Нагадаємо, що на сайті міністерства юстиції триває обговорення законопроекту про вибори народних депутатів. Згідно до нього вибори відбуваються за змішаною системою. При цьому прохідний бар'єр для партій зростає до 5%, а для виборчих блоків участь у виборчих кампаніях забороняється. 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" націлилися на 300 депутатів у наступній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути