Ексклюзиви
четвер, 12 грудня 2013 12:35

"Регіонали" мобілізують антимайдан

"Регіонали" мобілізують антимайдан
Фото: vesti.ua

Партія регіонів ухвалила рішення про підтримку антимайдану. Про це написав на своїй сторінці в Facebook регіонал Андрій Пінчук.

Депутат зазначив, що таке рішення прийнято у зв'язку з численними зверненнями прихильників Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін укріпили автобусами з "Беркутом" та "тітушками"

"Я як народний депутат і мої колеги по фракції отримуємо безліч листів і звернень, в яких люди стурбовані тим, що відбувається в країні і висловлюють своє бажання взяти участь у безстроковій акції - мітингу на підтримку курсу президента, щоб зберегти громадянський мир і злагоду в Україні. Також численні звернення від місцевих парторганізацій, партійних активістів надходять у стабілізаційні штаби, які працюють у всіх містах України, обласні партійні організації, центральний апарат партії про надання сприяння для участі в безстроковій акції- мітингу", - повідомив Пінчук.

"Народні депутати, члени парламентської фракції Партії регіонів ухвалили рішення підтримати цю ініціативу і всіляко сприяти активній участі партійців і наших прихильників у мітингу, який ось вже кілька днів проходить у Маріїнському парку столиці", - сказано в повідомленні Пінчука.



Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" мобілізують антимайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути