Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2012 09:37

"Регіонали" хочуть поглинути ще дві партії

"Регіонали" хочуть поглинути ще дві партії

Партія регіонів (ПР) планує об'єднатися ще з двома партіями.

Про це повідомив заступник голови ПР з ідеології Володимир Демидко, пише "Комерсант-Україна" в публікації "Партія зіграна".

"Не думайте, що процес об'єднання завершився. На підході ще дві партії", - запевнив він, коментуючи об'єднання ПР з партією "Сильна Україна".

На зауваження про те, що "Єдиний центр" і "Народна партія", які раніше згадувалися в цьому контексті, відмовилися від об'єднання, політик сказав:

"Я не буду приводити назви, але це не ті партії, які ви згадали. І врахуйте, що сценарій об'єднання може бути не таким, як з Тігіпком. Є партії дрібніші, в яких нас цікавить одна людина - яскравий лідер. І ми можемо запропонувати умови, на яких він піде з нами на вибори".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович знову пообіцяв зробити російську мову другою державною

Нагадаємо, 17 березня в Києві пройшов XIII з'їзд Партії регіонів, під час якого було оголошено про злиття з партією "Сильна Україна".

Лідер "СУ" Сергій Тігіпко оголосив про саморозпуск цієї політичної сили і про вступ її членів до ПР, а ткаже був обраний заступником голови ПР.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть поглинути ще дві партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути