четвер, 19 січня 2012 21:47

"Регіоналу" смішно з того, як опозиція виконує шаманські танці навколо об'єднання

"Регіоналу" смішно з того, як опозиція виконує шаманські танці навколо об'єднання

В опозиції є багато вождів, але немає жодних ідей, які б їх об'єднували. Тому цього разу вони зарано почали заявляти про об'єднання.

Таку думку висловив народний депутата від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Вже, здається, разів п'ять перед кожними виборами представники, які називають себе опозицією, регулярно дуже голосно на мітингах з оркестрами, в жупанах, у вишиванках, заявляли про те, що об'єднались і переможуть бандитську владу", - зазначив Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція 22 січня підпише програмний документ консолідації - Томенко

Він наголосив, що всі ці заяви завжди закінчувались "пшиком" за однієї причини – існує дуже багато вождів, за якими немає жодної ідеї, які б могли їх об'єднати.

"Адже ті, хто називають себе опозицією, не пропонують альтернативи, не пропонують своє бачення розвитку української держави та об'єднання нашого співтовариства. Вони тільки борються за владу, виступають проти особистості і нічого більше. І це ніколи не об'єднає ані їх, ані людей", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція остаточно об'єднається 22 січня на День Злуки

Колесніченко зазначив, що дуже сумнівається, що опозиції вдасться в черговий раз "надурити народ гарними фразами та якимись псевдовикривальними гаслами".

"І що саме головне – дуже рано вони почали бити у бубон та виконувати шаманські танці навколо того, що вони почали об'єднуватись. Це тим більше викликає іронічну посмішку з приводу того, що вони будуть разом щось робити", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналу" смішно з того, як опозиція виконує шаманські танці навколо об'єднання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути