четвер, 29 серпня 2013 16:30

"Регіоналка" каже, що питання зі скандальним Мельником - не головне для партії

"Регіоналка" каже, що питання зі скандальним Мельником - не головне для партії
Фото: file.liga.net

"Регіоналка" Олена Бондаренко заявила, що питання про виключення Петра Мельника з Партії регіонів має розглянути первинний осередок.

"У першу чергу треба звернутися в "первичку", до якої він прикріплений", - сказала вона "Українській правді", додавши, що в Партії регіонів більше мільйона членів, тому вона не може пам'ятати, до якого первинного осередку прикріплений Мельник.

"Що стосується загального збору ... я думаю, що це точно не питання загального збору, а для "первички". Плюс всі у відпустках і, звичайно, ми не збиралися", - додала вона.

Відповідаючи на запитання, чи вважає вона, що корупційний скандал, який прогримів на всю країну, це не питання всеукраїнського рівня Партії регіонів, Бондаренко сказала: "Звичайно. Це питання рівня "первички". Вони брали його на поруки, давали йому рекомендації, приймали в партію".

У той же час в Київській обласній організації Партії регіонів заявили, що інформація про те, до якого первинному осередку є не публічною. Однак після питання, яким документом це регулюється, в ПР заявили, що дану інформацію можуть надати після інформаційного запиту.

Нагадаємо, Мельник є членом Партії регіонів. 27 липня ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції у власному кабінеті при отриманні хабара.

1 серпня Печерський райсуд помістив Мельника під домашній арешт, після того, як адвокати заявляли про погіршення стану його здоров'я. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку. 14 серпня Мельник був оголошений в міжнародний розшук, оскільки з'явилася інформація, що в ніч на 9 серпня він втік до Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" каже, що питання зі скандальним Мельником - не головне для партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути