четвер, 28 лютого 2013 14:16

"Регіонали" вже не в змозі безапеляційно диктувати свою волю ні у парламенті, ні у суспільстві - "свободівець"

"Регіонали" вже не в змозі безапеляційно диктувати свою волю ні у парламенті, ні у суспільстві -  "свободівець"
Сич: "З наближенням президентських виборів Партія регіонів разом з її керівниками буде тільки втрачати позиції". Фото: argumentua.com

Груба фізична сила, яка ставала домінантним інструментом проштовхування необхідних законодавчих актів протягом попередніх каденцій, в парламенті чинного скликання уже неефективна.

Так вважає народний депутат України, голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич.

"На даний час у суспільстві, і ми це наочно можемо спостерігати на прикладі роботи Верховної Ради України чинного скликання, формується паритет сил. Партія регіонів разом із своїми сателітами уже не має такої переваги, як мала її протягом попередньої каденції. Відповідно, прорегіоналівська більшість уже не в змозі безапеляційно диктувати свою волю ні у парламенті, ні загалом у суспільстві", – відзначив народний депутат України під час прес-конференції у Івано-Франківську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" заперечили, що "регіонали" ними користуються

Сич зауважив, що розгортання політичного процесу в країні красномовно засвідчує нестійкість ситуації у середовищі регіоналів, яких переповнюють чвари та жорстка внутрішня боротьба.

Як він прогнозує, з наближенням президентських виборів ця політична сила разом із її очільниками лише втрачатиме позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович: "Кроки на "покращення" вже здійснено. Часу на роздуми у нас немає"

"Внутрішня криза в лавах Партії регіонів, при умові успішної, консолідованої діяльності опозиційних сил, буде тривати й надалі, а її розв'язкою вочевидь стануть президентські вибори 2015 року. Відтак, не виключаю, що уже незабаром інтенції такого ганебного для українського політикуму явища, як "тушкування", можуть розпочатися у зворотньому напрямку", – резюмував "свободівець".

Усвідомлюючи реальні та потенційні загрози, Партія регіонів, за словами "свободівця", посередництвом маніпуляцій та інших політичних технологій свідомо намагається розсварити опозиційні політичні сили.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вже не в змозі безапеляційно диктувати свою волю ні у парламенті, ні у суспільстві - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути