пʼятниця, 07 грудня 2012 10:16

"Регіонали" власними руками вирощують фашистів - "Русский блок"

"Регіонали" власними руками вирощують фашистів - "Русский блок"
Фото: 2000.net.ua

Жителі Південного Сходу України сприймають з обуренням дії депутатів від Партії регіонів, які проголосували за держбюджет-2013, де міститься пункт про фінансування з державного бюджету націоналістичної організації "Просвіта".

Про це заявив лідер партії "Русского блока" Геннадій Басов, депутат міськради Севастополя, передає Цензор.НЕТ з посиланням на НР.

"На території України є величезна кількість громадських організацій, що виражають різні погляди, у тому числі, людей різних національностей. Тим не менш, з державного бюджету фінансуються саме ті, хто вирощують фашистів, підривають підвалини держави України, не сприяють згоді, перекручують історію, створюють конфлікти", - сказав Басов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Кабмін пішов у відставку, бюджет розглядати не можна - Cac

На його думку, подібна політика "призведе до тяжких наслідків для народу України". Басов нагадав, що лідером "Просвіти" є депутат Павло Мовчан, який пройшов в минулий парламент за списками партії Юлії Тимошенко.

"Це просто дурість з боку влади. Вони власними руками вирощують націоналістів, які в перспективі можуть не тільки викинути нинішніх чиновників з влади, але й притягнути їх до відповідальності", - прогнозує лідер "Русского блока".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покращення від Януковича завершилось — Павловський

Як повідомлялося деякими ЗМІ, в бюджеті України на 2013 рік передбачено 5 млн гривень на фінансування організації "Просвіта".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" власними руками вирощують фашистів - "Русский блок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути