четвер, 07 лютого 2013 09:40

"Регіонали" сьогодні можуть штурмувати парламент - "ударівець"

"Регіонали" сьогодні можуть штурмувати парламент - "ударівець"
Опозиція ночувала у Раді. Фото: Ольга Москалюк

У Верховній раді 14 народних депутатів від фракції УДАР та 20 від фракції "Батьківщина" блокують трибуну та президію парламенту.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

В інтерв'ю журналістам у кулуарах парламенту "ударівець" Віталій Ковальчук розповів, що чергував до 1 години ночі у сесійній залі.

Говорячи про те, чи не втомилися депутати чергувати, він зазначив:

"Є у нас сили. А "регіонали" нам заздрять, тому що ми можемо дозволити собі ночувати не тільки вдома, а і у Верховній Раді".

Нардеп повідомив, що ніч пройшла спокійно, парламентарі спілкувалися між собою, а о 3-й годині ночі прийшли нардепи від "Батьківщини" Микола Катеринчук та Анатолій Гриценко.

Ковальчук наголосив, що "ударівці" не цікавляться у представників інших опозиційних сил, чому вони вночі не блокують парламент.

"Якщо будуть якісь активні дії, фізичний тиск з боку представників Партії регіонів, то до нас приєднається і "Батьківщина", і "Свобода". Є така інформація, що сьогодні "регіонали" хочуть силою розблокувати парламент. Якщо буде так, то будемо захищатися, що ж робити. Переваги у них немає", - підсумував Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" сьогодні можуть штурмувати парламент - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути