вівторок, 27 грудня 2011 11:12

"Регіонали" проголосують за скасування пільг нардепам – політолог

"Регіонали" проголосують за скасування пільг нардепам – політолог

Політолог Володимир Цибулько вважає, що на наступному пленарному тижні парламент може проголосувати за скасування депутатських пільг.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це політичне покоління поки що не пропонує жодного бачення розвитку держави на найближчі 10 років. Тому треба топтатися по резонансних точках, які можуть справді дражнити людей. Виглядає, що вони хочуть, щоб не було багатих. А треба хотіти, аби не було бідних. Замість боротьби з бідністю, створення умов для підприємництва, вони намагаються урізати собі пільги. Забирати від багатих правильно. Але у нас всяке подібне відбирання закінчується зубожінням бідних", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З екс-депутатів зняли деякі пільги

"Депутати знімають з себе пільги і декларують, що оскільки вони отримують високі зарплати, в стані самі платити за послуги. І дають приклад суспільству, що пільг не треба. Це буде серйозним економічним поштовхом", - зауважив Цибулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція пропонує нардепам відмовитись від пільг назавжди

За його словами, Партія регіонів проголосує за законопроект про скасування депутатських пільг.

"Вони зараз радикально втрачають виборця. Їм треба щось зіграти. Це такий ідіотичний консенсус. Замість того, щоб запропонувати схеми для вільного підприємництва, вони думають про бюджетні кошти, при цьому не замислюючись, як цей бюджет поповнити. Виконавча влада робить все, щоб він не поповнювався. Такий    у них спосіб мислення. Але зараз держава прийшла до того стану, коли адміністративними методами працювати не можна. Від частини функцій державі треба відмовитися. Тоді вона тільки здобуде", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" проголосують за скасування пільг нардепам – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути