Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 11:10

"Регіонали" придумали свою версію звільнення Тимошенко

"Регіонали" придумали свою версію звільнення Тимошенко
Фото: znato.kiev.ua

У Верховній Раді зареєстровано проект закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розширення меж застосування окремих видів звільнення від кримінальної відповідальності. Цей законопроект може дозволити вирішити "питання Тимошенко".

Відповідний законопроект за № 3601 13 жовтня зареєстрував народний депутат від фракції Партії регіонів, член робочої групи з підготовки законопроекту про можливість лікування засуджених за кордоном Віталій Журавський.

Текст документа на сайті парламенту в даний час відсутня.

Як повідомляє інтернет-видання "Українська правда" член профільного комітету Володимир Олійник, після попередньої оцінки документу, зрозумів, що з нього вилучено суперечливу норму щодо умовно-дострокового звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс з Квасневським прийшли в Раду і просять "дати попрацювати"

"Але документ ще треба вивчати, і перспектива з'явиться тоді, коли документ буде повністю узгоджений. Зараз у нас немає більшості ні з однієї, ні з іншої сторони", - сказав Олійник.

"Вони (опозиція - ред.) вийшли за рамки наших домовленостей на робочій групі, тому що вони мали подати узгоджений законопроект. Але сьогодні вони змінили концепцію. Кожний раз, подаючи нікчемний проект, вони роблять все, щоб він не був прийнятий", - додав Олійник.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" придумали свою версію звільнення Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути