понеділок, 14 листопада 2011 17:27

"Регіонали" не збираються голосувати за декриміналізацію статті Тимошенко

"Регіонали" не збираються голосувати за декриміналізацію статті Тимошенко

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що фракція дала згоду на розгляд на пленарному засіданні 15 листопада першим питанням лібералізацію КК, однак не має наміру підтримувати декриміналізацію ст. 365, за якою засуджена Юлія Тимошенко.

Про це він сказав у понеділок, 14 листопада, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми дали свою згоду на те, що завтра першим питанням у порядку денному буде стояти декриміналізація Кримінального кодексу. Наша позиція залишається незмінною: ми не можемо змінювати законодавство під окремого громадянина", - повідомив Єфремов.

"Завтра ми за цю статтю голосувати не будемо. Більш того, коли я це питання підняв за засіданні фракції, мені почали ставити запитання ... Якщо людина розпоряджається бюджетними коштами, вона повинна нести відповідальність за прийняті рішення", - підкреслив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: парламентська більшість ще не отримала вказівок президента щодо зміни КК

"І друге питання - депутати зажадали, і я цю вимогу вже виконав і направив запит до Генеральної прокуратури, щоб нас проінформували про нові звинувачення, висунуті на адресу Тимошенко", - додав Єфремов. "Зокрема, мова йде про звинувачення у несплаті податків, і суми, приховані від держави, якщо вірити ЗМІ, просто величезні", - пояснив він.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, якщо завтра представники опозиції знову блокуватимуть розгляд цього питання, Єфремов підкреслив, що в цій ситуації він не бачить логіки в діях опозиції.

"Це далеко не кращий спосіб вирішувати питання. Нас не зрозуміють люди, якщо ми будемо підлаштовувати законодавство під окремо взяту людину", - вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не збираються голосувати за декриміналізацію статті Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути