пʼятниця, 23 серпня 2013 17:20

"Регіонали" не прийшли на круглий стіл опозиції, бо святкують

"Регіонали" не прийшли на круглий стіл опозиції, бо святкують
Михайло Чечетов: "Ми приведемо Україну до Євросоюзу конкретними справами". Фото: job-sbu.org

Партія регіонів не прийшла на круглий стіл "Порозуміння заради європейського майбутнього", бо опозиція влаштувала його заради піару.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Михайло Чечетов.

"Треба визначитися, а чого ми хочемо? Заговорити цю тему? Мене завжди лякає базікання. Партія регіонів від опозиції відрізняється конкретними справами. Ми — творці, а не руйнівники. А у опозиціонерів блискуче виходить саме руйнувати. Це краще робити в умовах хаосу та бардаку, що вони зараз і створюють, як то було в Київраді. Вони обгидилися, коли ходили по Києву — Кличко поїхав за кордон. Те саме з Київрадою. Людей на сесію забрати не змогли, бо всі на морях. Депутати попередили Яценюка: якщо ти нас висмикнеш з Канар та Мальдів, зіпсуєш нам відпочинок, ми тебе знімемо з голови фракції. Все, пропало бажання проводити позачергову сесію. Тепер вирішили попіаритися на цьому столі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На круглий стіл прийшли опозиціонери зі своїми болячками — експерт

За словами нардепа, у Партії регіонів сьогодні свято.

"Ми святкуємо день прапора, роздаємо дітям паспорти, готуємося до завтра, працюємо в округах. Мають бути конкретні справи. Якщо вони хочуть базікати — нехай. А ми приведемо Україну до Євросоюзу конкретними справами", - наголосив Чечетов.

Політик зізнався, що в той же час розраховує, що восени в парламенті опозиція проголосує за євроінтеграційні законопроекти.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не прийшли на круглий стіл опозиції, бо святкують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути