вівторок, 05 липня 2011 12:42

"Регіоналам" не терпиться узаконити пенсійну реформу

"Регіоналам" не терпиться узаконити пенсійну реформу

Лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову складно спрогнозувати скільки знадобиться часу для розгляду у четвер законопроекту про пенсійну реформу.

Про це він сказав на брифінгу у парламенті.

Єфремов нагадав, що парламентарі домовилися працювати на поточному тижні до завершення розгляду всіх питань порядку денного.

Депутат впевнений, що є достатньо часу для того, щоб документи з профільного комітету були спрямовані до юридичного управління апарату парламенту та внесені до сесійної зали.

"Враховуючи як ми ухвалюємо рішення, я не виключаю варіант, що в четвер ми будемо працювати допізна, а також вночі для того, щоб по максимуму розглянути усі зауваження, які подані до законопроекту. Якщо нам знадобиться продовжити роботу на п'ятницю, ми це теж зробимо, якщо в суботу, то ми також будемо працювати",-зазначив головний парламентський "регіонал".

"Я схильний до того, що в результаті цієї роботи, яка проводиться раніше і триває зараз в комітетах та юридичному управлінні ми все ж таки зможемо виконати роботу в четвер, хоча час засідання безумовно буде затягнуто", - додав Єфремов.

Нагадаємо, що у четвер парламент розглядатиме законопроект про пенсійну реформу. Як прогнозує віце-прем'єр Сергій Тігіпко документ буде ухвалено до завершення цієї сесії

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам" не терпиться узаконити пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути