Ексклюзиви
неділя, 03 лютого 2013 06:59

"Регіонал" запропонував опозиції "серйозно поговорити" у Верховній Раді

"Регіонал" запропонував опозиції "серйозно поговорити" у Верховній Раді
Фото: genshtab.censor.net.ua

Представників Партії регіонів дивує факт зібрання трьох опозиційних сил — фракцій ВО "Батьківщина", "УДАРу" та ВО "Свобода" - на позачерговій сесії Верховної Ради.

Зокрема, народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх в ефірі телеканалу ТВі закликав опозицію повернути роботу парламенту у "нормальне русло".

"Якщо ми – опозиція, влада, мажоритарники – опинилися всі у Верховній Раді, то нам потрібно сісти за стіл і серйозно поговорити про подальшу долю нашої країни", – вважає він.

"Давайте ми приведемо роботу Верховної Ради в нормальне русло, не будемо робити скороченої програми, а будемо працювати кожен день з 8-ої або 9-ої ранку повних 8 годин", - сказав "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція збирається кожне засідання ВР розпочинати з перевірки депутатів і їхніх карток

"Давайте ми серйозно поговоримо у Верховній Раді про організацію роботи і відверто, послідовно, повною мірою обговоримо ті чи інші питання – не за скороченою процедурою, а обговоримо актуальні питання і дамо можливість усім висловити свою точку зору", - додав парламентарій.

На його думку, позачергова сесія має бути пов'язана з якимись надзвичайними ситуаціями.

"У нас у Верховній Раді також багато що робиться недоречно, – вважає Смітюх. – Збирається, умовно, погоджувальна рада і приймає рішення, а більшість депутатів не задіяна в цьому процесі, вони не мають можливості висловити ту чи іншу точку зору, у тому числі і з цих питань".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" запропонував опозиції "серйозно поговорити" у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути