Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2013 19:19

"Регіонал" заперечує звинувачення у "кнопкодавстві"

"Регіонал" заперечує звинувачення у "кнопкодавстві"
Фото: gazeta.lviv.ua

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Медяник заперечує, що голосував у четвер в Раді за іншого депутата. Він вимагає від лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка персональних вибачень.

Про це Медяник заявив на брифінгу у парламенті.

"Сьогодні Арсеній Петрович звинуватив мене в тому, що я займаюся кнопкодавством. При цьому на фотографіях, які він надав, видно мою спину і не видно навіть, що я одну кнопку натискаю. Ми з вами зараз є свідками політичного шахрайства, коли опозиція зриває прийняття закону", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович подумає щодо звільнення Тимошенко

Медяник стверджує, що костюм, в якому його нібито сфотографували сьогодні, він надягав вчора. Регіонал наполягає, що чекає від Яценюка персонального вибачення.

Нагадаємо, представники опозиційних фракцій заблокували у четвер ввечері трибуну парламенту через відмову переголосувати два законопроекти, з приводу яких народні депутати від більшості Володимир Медяник і Лариса Байдюк порушили вимоги про поіменне голосування. Яценюк продемонстрував з трибуни Ради фотографії, на яких ці депутати натискають кнопки за відсутніх у залі депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" заперечує звинувачення у "кнопкодавстві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути