четвер, 08 листопада 2012 13:39

"Регіонал" радить зробити "жорсткішими" вибори по мажоритарці

"Регіонал" радить зробити "жорсткішими" вибори по мажоритарці
Владислав Лук'янов назвав достойним приклад Галини Гереги під час виборчих перегонів. Фото: news2000.com.ua

Для конфліктних мажоритарників у законодавстві треба передбачити жорсткіші умови. Таку думку під час круглого столу висловив регіонал Владислав Лук'янов.

"Мені дуже не подобається позиція деяких мажоритарників, які будь-якою ціною хочуть пройти до влади. Є приклад Галини Гереги: як людина високого рівня, політик, вона не стала опускатися до конфліктних ситуацій", — сказав Лук'янов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під вибори "регіонал"-гонщик Лук'янов перевтілився у Джеймса Бонда

Він зауважив, що особисто був на деяких округах і бачив як представники деяких мажоритарників лягали на бюлетені і не давали їх порахувати. Він не став називати, представники якої політичної сили це були, але зазначив:

"По таким мажоритарникам в законодавстві нам треба передбачити більш жорсткі умови. Якщо протягом 3 днів не порахували — вважати вибори недійсними", — додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" кажуть, що за їх правління українці стали жити довше

"Регіонал" також зауважив, що добрим прикладом для України мали б бути вибори у США, коли переможена сторона одразу після виборів зв'язалася із переможцем та привітала її.

"Політсили повинні відійти від передвиборчої риторики і орієнтуватися на реальні проблеми громадян. Вирішувати питання ЖКГ, зарплати, соціального захисту громадян, стабільності на ринку цін тощо", — наголосив Лук'янов.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" радить зробити "жорсткішими" вибори по мажоритарці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути