неділя, 17 липня 2011 14:59

"Регіонал" розповів, коли Янукович і Ко виконають передвиборчі обіцянки

"Регіонал" розповів, коли Янукович і Ко виконають передвиборчі обіцянки

Президенту Віктору Януковичу і Партії регіонів за 3-5 років буде що продемонструвати людям.

Таку думку висловив "регіонал" Владислав Лук'янов.

"Безумовно позитивні дії не можуть не викликати позитивний результат. Але є невелика відстрочка між періодом, коли ви щось зробили і отримали результат. Наприклад, якщо взяти сільське господарство, картоплю посадили навесні, то врожай отримуєте не на наступний день, а після того як картопля зросте", - пояснив парламентар.

За словами депутата 3-5 років - це той термін, який суспільство дає тому чи іншому кандидату або тієї чи іншої політичної сили на реалізацію їх передвиборних зобов'язань.

"І я впевнений, що до моменту збирання "політичного врожаю" і Партії регіонів і лідеру буде що продемонструвати громадянам. Ми покажемо ті позитивні зміни, які ми отримаємо за цей період. Але вже зараз багато чого зроблено", - запевнив Лук'янов.

Згідно з даними опитування компанії GfK Ukraine, лише 8% громадян вважають, що країна рухається в правильному напрямку, 67% - що в неправильному. Також 67% населення України не довіряють президенту Віктору Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, коли Янукович і Ко виконають передвиборчі обіцянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути