понеділок, 09 грудня 2013 02:30

"Регіонал" просить СБУ заборонити в'їзд "організаторам заворушень"

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов направив депутатський запит до СБУ та Міністерства закордонних справ України з вимогою заборонити в'їзд на територію країни "організаторам заворушень", зокрема "іноземним політтехнологам".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Однак потім цей пост з його сторінки в соцмережі зник, пише "Радіо Свобода".

Німецький політолог Андреас Умланд, один із названих в документі, оприлюднив першу сторінку цього документа на своїй сторінці у Facebook.

У документі йдеться: "Небезпеку становлять ті знання, якими володіють ці фахівці, а також їх готовність застосовувати різні, а також надзвичайно деструктивні для державної системи, технології. Для них, як для іноземних громадян, не є перешкодою можливі загрози кримінального переслідування або почуття патріотизму і відповідальності".

Також в документі, окрім Умланда, зазначені Станіслав Бєлковський, Тарас Кузьо, Гліб Павловський, Михайло Саакашвілі та інші.

Автор: Фото Андреаса Умланда з Facebook
 

Автор: Фото Андреаса Умланда з Facebook
 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" просить СБУ заборонити в'їзд "організаторам заворушень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути