Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2013 14:51

"Регіонал" Пилипишин вносить "фантомів" у держреєстр - Левченко

"Регіонал" Пилипишин вносить "фантомів" у держреєстр - Левченко

Стало відомо, що за наказом кандидата у народні депутати Віктора Пилипишина у Шевченківське районне відділення держреєстру за адресою вул. Щербакова, 49 незаконно вносять виборців, попри те, що після 9 грудня вносити, або виключати когось зі списків виборців без рішення суду заборонено.

"Зараз перед дверима держреєстру вишукувалася черга осіб, яких вносять в реєстр і видають відповідну довідку, лише на підставі паспорту. Спочатку слухняні паспортисти перед виборами прописали сотні пилипишинських фантомів, а тепер слухняний реєстр їх вносить в список. Вже "опрацювали" понад дві сотні", - заявив Юрій Левченко.

"Регіонал" Пилипишин завжди користується бандитськими та незаконними методами, це його сутність. На жаль, це "герої" нашої бандитської влади на чолі з Януковичем. Покидьки. Але це вже агонія цього режиму...", - додав Юрій Левченко.

Нагадаємо, що у цю неділю, 15 грудня, відбудуться вибори народних депутатів України по округах, де відбулись фальсифікації, у тому числі у 223 окрузі (Шевченківський район м.Києва).

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Пилипишин вносить "фантомів" у держреєстр - Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути