Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2013 17:42

Політологи: Скарга в ЦВК вигідна черкаському опозиціонеру Булатецькому

В середу в Черкасах відбулася прес-конференція відомих політологів Вадима Карасьова та Володимира Цибулька, присвячена виборам у проблемному окрузі №194.

На думку експертів, основне протистояння в Черкасах точитиметься між незалежним кандидатом Михайлом Поплавським та опозиціонером Миколою Булатецьким.

"Сьогодні виборцям варто обирати не за партійними брендами. Адже депутат, який належить до партії – залежить не від своїх виборців, а від партії. Він буде слухатися своє партійне керівництво, а не людей на окрузі. А незалежний кандидат буде працювати на виборців свого округу", - зауважив Вадим Карасьов.

Також на думку політологів скарга до ЦВК на Миколу Булатецького вигідна виключно йому самому. "Ця скарга вигідна тільки Миколі Булатецькому. Адже вона робить його жертвою політичних репресій. Кращого піару для опозиційного кандидата годі й вигадувати.Тож я би на місці Булатецького ще й приплатив Арсенюку за таку рекламу", - зазначив Володимир Цибулько.

Зараз ви читаєте новину « Політологи: Скарга в ЦВК вигідна черкаському опозиціонеру Булатецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути