Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2018 08:28

"Регіонал" Олійник зібрався на Донбас стріляти в українських солдатів

"Регіонал" Олійник зібрався на Донбас стріляти в українських солдатів
Колишній нардеп з Партії регіонів Володимир Олійник, який втік у Росію, збирається воювати на Донбасі за російського окупанта. Фото: відкриті джерела

Колишній нардеп з Партії регіонів Володимир Олійник, який втік у Росію, збирається воювати на Донбасі за російського окупанта.

Про це він заявив в ефірі пропагандистської передачі "Вечер с Владимиром Соловьевым" на телеканалі "Россия 1", повідомляє "Обозреватель"

"Ви знаєте, от кожен день прокидаюся з великою тривогою. Читаю інтернет, що там вже Трамп зробив, що там вже сталося за ніч в районі Донбасу — там, як правило, ночами стріляють. І думаєш: сьогодні на роботу чи у військкомат? Слава Богу, на роботу", - заявив утікач.

Олійник додав, що готовий "захистити мирне населення".

"Але як чоловік уже готовий до того, щоб захищати і тих дітей, яких вбивають, і те мирне населення. Але і в цілому як-то світ сходить з розуму. Треба приводити до тями", - сказав "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше після Майдану колишні "регіонали" оточили трибуну Ради

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Олійник зібрався на Донбас стріляти в українських солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути