понеділок, 23 липня 2012 18:53

"Регіонал" Лук'янов, що ганяє із забороненою швидкістю, раніше їздив без прав

"Регіонал" Лук'янов, що ганяє із забороненою швидкістю, раніше їздив без прав
Фото: obozrevatel.com

Депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов зізнається, що перевищив швидкість, коли їхав по трасі Київ-Одеса, проте каже, що це було зранку і інших машин на дорозі не було.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Окрім того, стало відомо, що нардеп їхав на машині Audi A8, яка до того ж йому не належить.

"Я їхав на машині, яка мені не належить. Я їжджу на BMW 530 GT купував, десь роки два тому, десь за 70 тисяч євро", - поділився політик.

Проте, Лук'янов і раніше полюбляв високу швидкість, відтак, зізнається, що 240 кілометрів на годину для нього не межа.

"До 310 кілометрів я розганявся на іншій машині — на BMW Alpina, у якої 560 кінських сил. Це було зранку на Бориспільській трасі, виїхав, нікого не було. Думаю, треба спробувати, скільки вона біжить", - розповів "регіонал".

Проте, нардеп зізнається, що ДАЇшники його зупиняють і зупиняли раніше, але часто відпускають.

"Даїшники мене зупиняли. Спочатку зупиняли, бо я їздив без прав. Мої права загубив син, розтяпа, хоча я звісно не можу так на нього звалювати. Якийсь час їздив без прав, бо треба було у справах їздити. Старався їхати, нічого не порушувати, зупиняли, навіть права не запитували, розмовляли, відпускали. Іноді було: а от ви там не прив'язались... А були такі випадки, зупиняє ДАЇ, інспектор каже: ви не подумайте, що я зупиняю, щоб оштрафувати, тобто або бачили, що щось не правильно, або просто хочу побалакати. Але якщо я дійсно винен, то готовий понести відповідальність — винен, то винен", - наголошує він.

А раніше, каже Лук'янов, навіть хабарі доводилось давати.

"Чесно кажучи, бувають ситуації коли ти або "попав", або тебе піймали на якійсь дрібничці. І тобі створюють ситуацію, або ти потрапляєш у проблемну ситуацію, або з втратою часу, і мова навіть не йде про те, що заплатиш штраф, а просто тобі створюють головоний біль. Краще витратити якісь гроші, поставити крапку на цій справі і їхати далі. Але це було ще за радянських часів у Владивостоці, коли в мене була компанія, що займається нафтопродуктами, автозаправками, був такий момент", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Лук'янов, що ганяє із забороненою швидкістю, раніше їздив без прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути