Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 21:15

"Регіонал" хоче надати англійській мові статус регіональної у Києві

"Регіонал" хоче надати англійській мові статус регіональної у Києві
Владислав Лук'янов після проходження до нового скликання парламенту боротиметься за підтримку української мови. Фото: golos.com.ua

"Регіонал" Владислав Лук'янов готовий підтримати ініціативу про надання англійській мові статусу регіональної у Києві. Про це він сказав в ефірі ТВі, пише "Українська правда".

"Я вважаю, що це можна розглядати у якості експерименту, і я особисто підтримаю цю ініціативу. Тому що якщо ми бажаємо нашим дітям надати перевагу у знанні декількох іноземних мов, ми повинні це робити...", - зазначив Лук'янов, відповідаючи на питання, чи підтримає він таку ініціативу.

Крім того, Лук'янов пообіцяв, що після проходження до нового скликання парламенту він боротиметься за підтримку української мови.

"Ми мусимо дати преференції україномовним виданням, додаткові пільги, дати можливість громадянам України, навіть якщо вони в меншості, не кажучи про те, що вони в більшості, доступу до ЗМІ... Я вважаю, що чиовники будь-якого рангу на усіх державних посадах мусять складати іспит на знання державної мови і регіонально, якщо вона є", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" хоче надати англійській мові статус регіональної у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути