Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2011 15:16

"Реформи заради майбутнього" хочуть якнайшвидше прийняти пенсійну реформу

"Реформи заради майбутнього" хочуть якнайшвидше прийняти пенсійну реформу

Парламентська фракція "Реформи заради майбутнього" готова в найближчому майбутньому доопрацювати закон про пенсійне забезпечення і проголосувати за нього.

Про це заявив лідер фракції Ігор Рибаков. Зокрема він зазначив, що вже в перші дні роботи дев'ятої сесії Верховної Ради фракція готова завершити з технічної точки зору роботу над законом, а перші пропозиції планується поставити на голосування вже 6 вересня.

За його словами, неприйняття пенсійної реформи - це шлях до соціального і фінансового банкрутства Україні.

"Тому фракція "Реформи заради майбутнього" готова швидше, вже в перші дні роботи дев'ятої сесії ВР, завершити з технічної точки зору роботу над законом про пенсійне забезпечення ... Пропозиції про внесення низки технічних уточнень планується поставити на голосування вже 6 вересня", - заявив Рибаков у коментарі журналістам.

При цьому лідер фракції підкреслив, що закон про реформування пенсійної системи повинен вступити в силу якнайшвидше і "жодні ігри щодо затягування прийняття законопроекту неприпустимі". "Пенсійна реформа є однією з ключових, особливо в контексті наближення другої хвилі світової фінансової кризи. А те, що вона (хвиля кризи) відбудеться, вже не заперечує ні уряд, ні професійні експерти ... Наскільки сильно криза вдарить по Україні залежить від готовності уряду і здатності парламенту швидко прийняти і ефективно втілити програму реформ", - підкреслив політик.

При цьому він заявив, що "впевнений, в тому, що ми впораємося з новими викликами і вийдемо на траєкторію стабільного прогресивного розвитку ще сильнішими".

Рибаков також назвав заяви "деяких політичних сил" про необхідність відстрочки пенсійної реформи "елементарними спробами поборотися за рейтинги і симпатії виборців".

Зараз ви читаєте новину «"Реформи заради майбутнього" хочуть якнайшвидше прийняти пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути