четвер, 08 травня 2014 11:32

"Референдум оголошено, іншого наказу поки що не було" - ДНР

"Референдум оголошено, іншого наказу поки що не було" - ДНР
Фото: business-tv.com.ua

Питання проведення референдуму на Луганщині буде узгоджене "з народом", а рішення — спільне для всього Півдня і Сходу. Про це на зустрічі з російськими журналістами заявив самопроголошений "народний губернатор" Луганської області Валерій Болотов, коментуючи пропозицію Володимира Путіна відкласти референдум.

"Буде правильним, якщо ми спитаємо в народу — відкладати чи не відкладати... Якщо б у нас було трохи більше часу, ми б набагато краще підготувалися до цього референдуму політично, економічно й юридично, зокрема", - сказав очільник сепаратистів.

Він запевнив, що підготовка до так званого "волевиявлення" триває і зупинятися не буде, оскільки "референдум оголошено, іншого наказу поки що не було".

Нагадаємо, що напередодні в Луганську проросійськи налаштовані люди викрали танк Т-34, який перебув на реконструкції і довгі роки стояв на постаменті в районі меморіального комплексу "Гостра могила". Його підігнали до барикад захопленої будівлі СБУ в Луганську, буцімто щоб підготуватися до святкувань, приурочених до Дня Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «"Референдум оголошено, іншого наказу поки що не було" - ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути