Ексклюзиви
вівторок, 17 грудня 2019 16:17

Разумков закрив вечірню Раду. Кажуть, під парламентом - спектакль

Разумков закрив вечірню Раду. Кажуть, під парламентом - спектакль
Про закриття спікер оголосив відразу після відкриття вечірнього засідання.

У Верховній Раді вирішили не проводити вечірнє засідання.

Голова ВР Дмитро Разумков передчасно закрив засідання парламенту. Це зробив після консультацій з керівниками фракцій, пише "Укрінформ"

Про закриття спікер оголосив відразу після відкриття вечірнього засідання.

"Хтось дуже не хоче, щоб в цьому році була скасована депутатська недоторканність. Це перше. Що нам люди кажуть офрекордс? В нас на цьому тижні також є законопроекти про легалізацію бурштину. І ці доходи вже закладені в дохідну частину бюджету і нам теж кажуть, що не буде вам ніякого бурштину, будемо блокувати і робити все що завгодно, щоб цього не трапилося.

Третє. Є законопроект, що всі одинокі пенсіонери віком від 80 років отримують спеціальні виплати. Кажуть, що ви від цього отримаєте багато політичних балів і теж цього не треба робити.

Четверте. 80 тисяч одиноких сиріт теж отримають додаткову фінансову допомогу. Це теж не треба, бо покращує політичні позиції партії "Слуга народа". От що коїться. Це ніяк не пов'язано з ніякою землею.

Те що зараз відбувається там (під Верховною Радою – Gazeta.ua.) це спектакль, щоб зірвати сьогоднішнє засідання Верховної Ради, яке фактично вже зірване. Ми домовилися, що ми просто відкриємо сесію і закриємо", - сказав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, повідомляє "Українська правда"

Він також розповів, що якщо інші фракції продовжать блокувати трибуну, то "Слуга народу" буде її розблоковувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бійці в Раді побачили російський слід

17 грудня під час мітингу під Верховною радою проти ухвалення закону про ринок землі сталися сутички між представниками "Нацкорпусу" та правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «Разумков закрив вечірню Раду. Кажуть, під парламентом - спектакль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути