Ексклюзиви
четвер, 11 березня 2021 13:04

Разумков заперечує роботу на Ахметова

Разумков заперечує роботу на Ахметова
Разумков каже, що не знайомий з Ахметовим. Фото: Віталій Носач, rbc.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заперечує, що він є частиною парламентської групи, орієнтованої на олігарха Ріната Ахметова.

"Я з ним (Ахметовим. - Gazeta.ua) не знайомий. Парадокс у тому, що розганяють мої доброзичливці, що ми є частиною якоїсь групи, орієнтованої на Ріната Леонідовича. Єдиний представник великого бізнесу, з яким я не знайомий, – це він. Так от вийшло, незважаючи на майже 2 роки роботи в парламенті, ми не познайомилися.

Особливо коли починається конспірологія. Десь я бачив, колеги злили інформацію з приводу голосування за Юрія Вітренка. Якщо ви подивитеся перше і друге голосування, то я не голосував ні там, ні там. А люди, яких пов'язують з тим або іншим угрупованням, голосували по-різному", - сказав спікер в інтерв'ю "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розійшовся із Коломойським. Той не такий впливовий, як Ахметов

Також Разумков згадав про екологічний законопроєкт №4167 "Про запобігання, зменшення та контроль промислового забруднення".

"Можете запитати в голови комітету, спочатку була розмова про те, що цей законопроєкт відправляється на доопрацювання. Те, що він набрав майже 226 голосів, то так вийшло. Це не таємниця, можна запитати у колег з цього комітету, вони теж запитували, чому я не проголосував. Все просто", - сказав Разумков.

Журналісти Bihus.info повідомили, що спікер Дмитро Разумков і його група в парламенті голосують в інтересах олігарха Ріната Ахметова. Так, група нардепів провалила голосування за законопроєкт, що зобов'язує промисловість модернізувати очисні системи.

Зараз ви читаєте новину «Разумков заперечує роботу на Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути