середа, 02 листопада 2022 23:30

Спецтема: Війна Росії проти України

"Разючі зміни": Зеленський прокоментував російські вимоги про гарантії безпеки від України

Російська позиція щодо війни в Україні разюче змінилася. 252 дні тому РФ вимагали гарантій безпеки від США, а сьогодні вимагають їх від України.

Це показує те, з яким тріском провалилася російська агресія в Україні, розповів президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 2 листопада, повідомляє Gazeta.ua.

"Це дійсно разючі зміни. Це показує і те, який провал зазнала російська агресія, і те, наскільки ми з вами міцні, коли зберігаємо єдність. Мільйони українців і українок, які воюють і працюють заради нашої свободи. І мільйони людей по всьому світу, які допомагають нам протистояти російському терору" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі президента знайшли ще одне визначення Путіну

Президент зазначив, що тільки разом українці забезпечать поразку держави-терориста у війні, справедливе покарання військовим злочинцям за їх терор і гарантії того, що Україна буде вільною, а не окупована агресором.

Президент країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін заявив про "відновлення участі" в зерновій угоді 2 листопада. При цьому він заявив, що Україна дала Росії письмові гарантії безпеки.

3 листопада рух через "зерновий коридор" продовжиться. Термін угоди закінчується 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Разючі зміни": Зеленський прокоментував російські вимоги про гарантії безпеки від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути