пʼятниця, 09 жовтня 2009 15:16

Радісні хвилини Петра Порошенка (ФОТО)
17

Фото: Фото: REUTERS

Сьогоднішнє засідання Верховної Ради стало доленосним для кума Президента - Петра Порошенка. Депутати підтримали його кандидатуру на посаду міністра закордонних справ. Свої голоси за Петра Олексійовича віддали 240 народних обранців. Серед них 151 - "бютівець", 63 - депутати з НУ-НС, 20 - з Блоку Литвина, 1 - комуніст, 1 - регіонал та чотири - позафракційних.

Перед цим політичні сили домовилися, що основна боротьба за призначення і звільнення міністрів відбудеться у Раді 22 жовтня. Проте Ющенко наполіг, щоб рішення по Порошенку було прийнято протягом п"яти днів, як того вимагає регламент Верховної Ради.

Голосування показало, що Тимошенко не проти бачити в Кабміні людину, з якою колись мала непрості стосунки. Як пояснив соратник прем"єрки Андрій Кожем"якін, "нині Петро Олексійович не такий, як у 2005-му. Він став мудрішим. І проаналізував ті недоліки, які були в його поведінці".

У свою чергу Порошенко заявив, що забув образи, які лунали під час "корупційного скандалу" з вуст Тимошенко. І на питання, чи пам"ятає він вислів Юлії Володимирівни про "групу в смугастих купальниках", до якої вона відносила Порошенка, сказав: "Ні, не пам"ятаю. Переконаний, що треба працювати не на роз"єднання, а на об"єднання".

Чи надовго це примирення покаже час.


Зараз ви читаєте новину «Радісні хвилини Петра Порошенка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути