вівторок, 03 липня 2012 23:40

Радіоринок в Києві третій тиждень перевіряє міліція
6

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Третій тиждень столичні міліціонери перевіряють столичний радіоринок "Караваєві дачі". Правохоронці вилучають несертифікований товар та закривають точки з продажу контрабандних товарів. Самі торговці, кажуть щоце чисте рейдерство, про перевірку їх ніхто не попереджав, а адміністрація ринку відсторонилась від продавців.

- Два тижні працювати не давали. Просто приходили і все перевіряли. Кого не було на робочому місці, так ломами зривали замки і вигрібали все дочиста. Природно, коли, побачили що коїться люди зробили собі відпустки. Зараз вже спокійніше, але все одно, час від часу приходять міліціонери — каже Ігор 31 рік, продавець телефонів.

- Першими приїхали податківці У деяких підприємців вилучили всю техніку, та позакривали їх. Потім приїхали представники управління з економічних злочинів, ті також повилучали товари у торговців. Зараз не працює близько 30% ринку, більшість позбавили ліцензії. А саме гірше, те що за ці два тижні з нас продовжують вимагати арендну плату, хоча ринок фактично паралізований — каже торговець Юрій.

У міліції, кажуть що, це просто планова перевірка.

- Планова перевірка почалася 18 червня. Радіоринок — це місце, де багато підприємців продають контрафактну продукцію — диски, телефони. Перевірка ще триває. Коли закінчиться, сказати нині не можливо. Бо якщо ідуть правоохоронці на перевірку і ті підприємці, котрі знають, що  в них з документами не все гаразд, закриваються, вішають замок і тікають. Десь 20 % не працює. Не тому, що їм забороняють, а тому, що не мають дозвільних документів. Радіоринок — це одне з місць, де крадії збувають крадені телефони - каже Ігор Михалко, речник столичної міліції.


Зараз ви читаєте новину «Радіоринок в Києві третій тиждень перевіряє міліція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути