Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2009 13:40

Рада сьогодні не засідатиме

Рада сьогодні не засідатиме

Народний депутат, перший заступник голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виключає проведення пленарного засідання парламенту у вівторок.

Про це він сказав журналістам.

За словами Єфремова, до 8 липня фахівці ПР розроблятимуть зміни до державного бюджету на 2009 рік для визначення конкретних джерел фінансування підвищення мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму.

Вранці 8 липня ПР представить свої пропозиції щодо змін до держбюджету на засіданні погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій для того, щоб переконати фракції в реальності пропонованих змін і необхідності їх підтримки.

Єфремов підкреслив, що максимальна сума, яка може знадобитися для підвищення соціальних стандартів, не перевищує 18 млрд. гривень, а заяви фракції Блоку Юлії Тимошенко про необхідність близько 50 млрд. гривень є інсинуацією і не мають нічого спільного з дійсністю.

Також депутат відзначив, що пропоновані джерела ПР не передбачають додаткової емісії і не призведуть до значного зростання інфляції.

Як повідомлялося, з ранку вівторка ПР продовжує блокувати президію Ради.

Опозиція вимагає підвищення Радою рівня прожиткового мінімуму, мінімальних зарплат і пенсій.

ПР також вимагає звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ тп Івана Вакарчука з посади міністра освіти і науки.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Рада сьогодні не засідатиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути