Ексклюзиви
пʼятниця, 13 листопада 2020 11:56

Рада налаштована працювати без Разумкова

Рада налаштована працювати без Разумкова
Разумков у середу заявив, що отримав позитивний тест на коронавірус. Фото: rada.gov.ua

У п'ятницю відбулася онлайн-нарада голів фракцій Верховної Ради. Про це в Telegram повідомив народний депутат від "Голос" Ярослав Железняк.

"Порядок очевидний: план роботи на найближчий тиждень. Точніше, коригування плану з огляду на ситуацію, коли в строю тільки віцеспікер", - написав він.

Раніше спікер Дмитро Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук заявили про інфікування коронавірусом.

За словами нардепа, є ймовірність, що через ситуацію з хворими частину тижня перенесуть, залишивши для роботи четвер17 листопада. Але остаточного рішення немає і до понеділка не буде.

"Поки всі налаштовані працювати", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський записав відео з "Феофанії"

Парламент планує розглянути законопроєкт Разумкова про повернення е-декларування і, можливо, інші закони, пов'язані з КСУ; постанову про підготовку до карантинних заходів, відстрочку РРО - введення касових апаратів для підприємців.

"Також розглядаємо варіант ухвалити постанову про скасування карантину вихідного дня. Загалом у понеділок буде більше ясності", - повідомив парламентарій.

За регламентом ВР пленарні засідання відкриває, веде і закриває голова, а в разі його відсутності - перший заступник чи заступник.

Віцеспікерка Олена Кондратюк заявила у Facebook: "Почуваюся добре, готова підстрахувати колег і вести засідання парламенту. Це мій обов'язок як віцеспікерки за обставин, що склалися".

За останню добу в Україні виявили рекордну кількість нових хворих на корнавірус - 11 787. Із них дітей – 388, медпрацівників – 555.

11 листопада Кабінет міністрів запровадив карантин вихідного дня.

Із 00:00 суботи до 00:00 понеділка працюватимуть тільки продуктові магазини, аптеки, транспорт, автомобільні заправки та ветеринарні аптеки. Розважальні та торгові центри мають бути закриті.

Зараз ви читаєте новину «Рада налаштована працювати без Разумкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути