субота, 01 березня 2014 16:41

Рада Федерації закликала Путіна вжити "вичерпних заходів" щодо захисту громадян Росії в Україні

Рада Федерації закликала Путіна вжити "вичерпних заходів" щодо захисту громадян Росії в Україні

Рада Федерації закликає главу держави Володимира Путіна вжити вичерпних заходів щодо захисту життя та безпеки громадян РФ .

Рада Федерації в своєму зверненні зазначає, що відмова від виконання угоди про нормалізацію обстановки в Україні від 21 лютого несе реальну загрозу кровопролиття в східних і південних областях України та гуманітарної катастрофи по всій країні.

Виходячи з неодноразових звернень влади Автономної республіки Крим та громадян РФ, які проживають в Криму, Рада Федерації закликає главу держави "вжити вичерпних заходів щодо захисту життя та безпеки громадян РФ, які проживають на Україні, наших співвітчизників і особового складу військового контингенту Збройних сил РФ, що знаходиться на Україні".

Відзначимо, що президент Росії Володимир Путін вніс звернення до Ради Федерації про використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в цій країні, повідомляє прес-служба Кремля.

Раніше повідомлялося, що глава Ради Федерації Валентина Матвієнко не виключила можливості введення обмеженого контингенту російських сил до Криму, щоб забезпечити безпеку Чорноморського флоту РФ і громадян Росії, які знаходяться там.

Зараз ви читаєте новину «Рада Федерації закликала Путіна вжити "вичерпних заходів" щодо захисту громадян Росії в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути