четвер, 29 березня 2018 10:23

Робота НАБУ може зупинитися

Робота НАБУ може зупинитися
Якщо Назар Холодницький піде з посади антикорупційного прокурора, вся робота Національного антикорупційного бюро зупиниться. Фото: відкриті джерела

Якщо Назар Холодницький піде з посади антикорупційного прокурора, вся робота Національного антикорупційного бюро зупиниться.

Про це заявив народний депутат Антон Геращенко в ефірі "112 Україна".

Відповідно до закону про Антикорупційну прокуратуру глава САП - єдиний, хто може доручати прокурорам розглядати справи НАБУ. Без нього всі справи бюро будуть просто чекати, поки з'явиться новий антикорупційний прокурор.

"Вибір нового глави САП може зайняти місяці. А в умовах підготовки до виборів та тієї політичної істерії, яка є, цей процес може бути взагалі заблоковано. Тому це - ще одна проблема, з якою може зіткнутися боротьба з корупцією в Україні", - пояснив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ГПУ прокоментували арешт Холодницького

20 березня ЗМІ повідомили, що у кабінеті Холодницького знайшли "жучок". Підклали в акваріум. За інформацією, пристрої належали НАБУ. У той же день з'явились чутки про звільнення керівника САП. Сам Назар Холодницький спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Робота НАБУ може зупинитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути