Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2018 09:28

Рабінович отримав від Фукса 22,5 млн грн - ЗМІ

Рабінович отримав від Фукса 22,5 млн грн - ЗМІ
Дружина лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича вказала в декларації, що отримала від бізнесмена Павла Фукса 22,5 млн грн. Фото: 112.ua

Сім'я народного депутата лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича підтвердила, що отримує гроші від російсько-українського бізнесмена Павла Фукса. Загальновідомо, що українські політики спонсоруються бізнесменами та олігархами. Про це йдеться в статті "Як Фукс купив Рабіновича", опублікованій на izvestia.kiev.ua.

"У своїй декларації за минулий рік його дружина (Рабіновича. - Ред.) вказала, що отримала від бізнесмена Павла Фукса 22,5 млн гривень", - йдеться у статті.

Як відзначають автори статті, 22,5 млн гривень дружина Рабіновича отримала від Фукса як гарантійний платіж за попереднім договором купівлі-продажу земельної ділянки. Ключовий момент - "гарантійний платіж" і "попередній договір". Тобто, землю сім'я Рабіновича ще не продала, а гроші вже від Фукса отримані.

"Якщо раптом Фукс відмовиться з якоїсь причини від угоди, то 22,5 млн гривень залишаться у Рабіновичів. І земля, до речі, теж у них залишиться. Тобто це так погано прихована форма виділення Фуксом грошового утримання Рабіновичу", - йдеться в статті.

Автори матеріалу нагадують, що протягом останнього року проти Рабіновича було висунуто безліч звинувачень в тому, що він живе не відповідно до своїх достатків.

"У деклараціях не виявилося місця для будинків у Кончі-Заспі, які Рабінович знімає по 10 000 доларів на місяць. Або для польотів бізнес-джетами за кілька десятків тисяч доларів за кожен, а новорічний відпочинок Рабіновича в Сінгапурі і Таїланді коштував близько 3 мільйонів гривень. Все це - пряме порушення закону і кримінальна відповідальність. НАБУ вже оголосило, що відкрило проти Рабіновича відповідні кримінальні провадження", - йдеться в статті.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович отримав від Фукса 22,5 млн грн - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути