Ексклюзиви
субота, 24 березня 2018 11:51

Рабинович: Гонтарева вкрала у народу 177 млрд, і пішла, не зазнавши відповідальності

Рабинович: Гонтарева вкрала у народу 177 млрд, і пішла, не зазнавши відповідальності
Рабинович розповів про махінації Гонтарєвої. Фото: "За життя"

Екс-керівник Національного банку Валерія Гонтарєва вкрала у країни 177 мільярдів гривень, і спокійно пішла у відставку, не будучи залученої до відповідальності.

Про це народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович заявив в програмі "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.

"Гонтареву, як і всіх попередніх в нашій країні, проводили почесно, красиво, показавши повну імпотентність Верховної Ради, повну підзвітність її, повне нехтування інтересами українців. Просто геніально все пройшло: Гонтарева пішла з гордо піднятою головою, забравши наші приблизно 177 мільярдів. Її проводили як героя, який, як вона сама сказала, виконав свої завдання", - обурився парламентарій.

Він також підкреслив, що до "почесному" догляду Валерії Гонтаревої і призначенням їй на зміну Якова Смолія доклали руку депутати "Опозиційного блоку". За словами політика, вони несуть відповідальність і за інші неприпустимі кадрові перестановки у владі.

"Люди, подумайте. Поліція і юстиція в руках" Народного фронту ". Пости спостерігають за ними (посади уповноваженого з прав людини та голови Рахункової палати, - ред.), Передають" Народному фронту "- і за це голосує" Опозиційний блок ". що це за "Опозиційний блок"? це потрібно бути архіпредателямі. Як потім вони будуть на сході України розмовляти з народом?" - зазначив лідер партії "За життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабінович пообіцяв святкувати салютами відставки всіх пройдисвітів і казнокрадів при владі

За його словами, кадрові голосування "Опозиційного блоку" разом з провладною більшістю показують, що депутати цієї політичної сили зрадили своїх виборців.

Політик пообіцяв, що всіма доступними способами домагатиметься того, щоб екс-керівник Нацбанку опинилася за гратами.

"Я людина не кровожерливий, але в системі, яка вимальовується після виборів, сподіваюся, наша політична сила буде досить вагомою, щоб Гонтарева відповіла за все, що вона зробила", - зазначив Вадим Рабинович.

Він також пообіцяв домагатися відставки ще одного політика, який "вбиває країну" - в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Акції протесту партії "За життя" з блокування роботи МОЗ, в ході яких активісти вимагатимуть звільнення Супрун, заплановані на квітень.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович: Гонтарева вкрала у народу 177 млрд, і пішла, не зазнавши відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути