Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 19:22

"Зробимо Крим перлиною України" - Джарти

"Зробимо Крим перлиною України" - Джарти
Партія регіонів піде на вибори у Верховну Раду Криму й місцеві органи влади автономії з виборчою програмою "Зробимо Крим перлиною України".

Таку пропозицію висловив лідер кримських "регіоналів", голова уряду Криму Василь Джарти, виступаючи на зборах кримської республіканської організації Партії регіонів у п"ятницю в Сімферополі.

За словами голови кримського уряду, цю програму розробить штаб кримських "регіоналів" і вона буде основана на  базі даних всіх проблемних питань, які є у всіх містах та регіонах Криму.

Джарти озвучив основні принципи даної регіональної виборчої програми, зокрема: побудова конкурентоспроможної економіки регіону, розвиток ключових галузей інфраструктури, підтримка малого бізнесу.

А також прагнення до нової якості життя громадян шляхом вирішення соціальних проблем, викорінення корупції та забезпечення правопорядку, прозорість управлінських рішень, збереження і розвиток усього багатства мов, традицій і культур багатонаціонального кримського суспільства, адміністративна реформа, оптимізація системи владних органів, посилення і розвиток повноважень автономії .

"Ця програма стане продовженням політики президента України Віктора Януковича і логічною частиною загальнопартійної платформи "Будуємо нову країну", - підкреслив він.

За словами Джарти, дана виборча програма буде затверджена на конференції кримської республіканської організації Партії регіонів 28 вересня.

На цій же конференції будуть затверджені списки кандидатів по одномандатному виборчому округу, а також по мажоритарних округах для виборів у Верховну Раду Криму.

Як повідомлялося, чергові місцеві вибори в Україні призначені на 31 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Зробимо Крим перлиною України" - Джарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути