середа, 10 березня 2010 14:01

"За Україну!" в опозиційні уряди Тимошенко і Яценюка не піде

"За Україну!" в опозиційні уряди Тимошенко і Яценюка не піде

Депутатська група "За Україну!" у Верховній Раді не має наміру брати участь в роботі опозиційних урядів, ініціативи про формування яких були озвучені, з одного боку, фракцією БЮТ, а з іншого - депутатом від фракції блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Арсенієм Яценюком.

Про це журналістам сказав депутат, лідер групи "За Україну!" В"ячеслав Кириленко (НУНС).

"Те, що вже зараз задекларовано створення 2 опозиційних урядів, і я думаю, що це ще не завершення процесу - факт абсолютно гумористичний. У цих гумористичних і трагікомічних подіях ми участі не беремо", - сказав він.

Кириленко відзначив, що "За Україну!" продовжуватиме відстоювати національні інтереси, не роблячи гучних заяв про свою опозиційність.

"Нехай всі видатні опозиціонери з"ясують між собою стосунки, хто з них лідер об"єднаної опозиції, хто офіційної, хто конструктивної. А ми тим часом протистоятимемо тим антиукраїнським рішенням, які хоче провести нова влада. Ми робимо це не зупиняючись, чому ми повинні чекати, поки буде сформовано 5 опозиційних урядів? Ми чекати не будемо, ми боротимемося", - додав він.

Парламентар нагадав, що його колеги по депутатській групі вже заявили про свою незгоду з першими кроками Віктора Януковича на посту Президента, здійсненими в гуманітарній сфері і в зовнішній політиці.

Нагадаємо, 9 березня Яценюк повідомив про намір створити опозиційний уряд.

10 березня БЮТ також заявив про намір створити опозиційний уряд - "уряд майбутнього" після формування нового складу Кабінету Міністрів.

proUA

Зараз ви читаєте новину «"За Україну!" в опозиційні уряди Тимошенко і Яценюка не піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути