середа, 08 жовтня 2008 11:31

"Ющенко виступає гарантом бізнесу Ахметова" - Кілінкаров

У Партії регіонів є одна проблема – у них є лідер і є господар. Тому ті рішення, які приймає ПР, на жаль, спочатку ухвалює господар партії.

Таку думку висловив народний депутат України від Компартії Спірідон Кілінкаров, коментуючи позицію ПР з приводу парламентських перевиборів.

"Союз Ющенка і Партії регіонів існує вже давно"

Політик також не сумнівається, що після виборів Партія регіонів піде на об"єднання з Ющенком: "Союз Ющенка і Партії регіонів існує вже давно. І те, що заявив Тарас Чорновіл (про те, що ПР ухвалила рішення будь-яким способом боротися за проведення дострокових виборів) - це абсолютно чесно і відкрито, і це відповідає дійсності".

Кілінкаров вважає, що рішення в ПР ухвалює не лідер фракції, а "господар", тому що у нього "є бізнес-інтереси, орієнтовані на захід, йому потрібно мати хороші стосунки, зокрема і з американцями, тому Президент наш виступає гарантом стабільності його бізнесу", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко виступає гарантом бізнесу Ахметова" - Кілінкаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути