Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 15:43

"Шанси Тимошенко на президентство зростуть, якщо вона не стане прем"єром"

Кандидат у депутати Верховної Ради від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Тарас Стецьків вважає, що шанси лідера Блоку Юлії Тимошенко стати президентом зростуть, якщо вона не стане прем"єр-міністром.

Про це він сказав в інтерв"ю інтернет-виданню "Главред".

На думку Стецьківа, перешкоди на шляху до прем"єрського крісла можуть зробити Тимошенко головним претендентом на пост президента на наступних виборах.

"Якщо хтось хоче зробити її головним претендентом на пост президента, то йому, безумовно, потрібно перешкодити їй стати прем"єром - тоді вона буде знати, кому дякувати за надання унікальної можливості зайняти президентське крісло в 2010 році", - сказав він.

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що шанси Тимошенко стати президентом зростають.

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов впевнений, що Тимошенко буде брати участь у виборах Президента.

Екс-Президент Леонід Кравчук вважає, що нинішній Президент Віктор Ющенко може бути обраний на другий строк тільки в тому випадку, якщо зуміє домовитися з Тимошенко.

У вересні Тимошенко допускала висування єдиного кандидата від БЮТ і НУНС на вибори президента в 2010 році у випадку формування цими блоками коаліції в парламенті після виборів 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шанси Тимошенко на президентство зростуть, якщо вона не стане прем"єром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути