Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 12:31

"Росія не підтримає Тимошенко на виборах Президента-2010" - Льовочкін

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Льовочкін упевнений у непідтриманні Росією кандидатури прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на виборах Президента 2010 року.

Про це він сказав в інтерв"ю журналу "Фокус".

На його думку, Росія взагалі не підтримує яких-небудь кандидатів на президентських виборах, а розраховує винятково на свої інструменти впливу: газ, нафту, торговельні санкції.

"Жодних персональних ставок - тільки прагматичний підхід. Якщо хтось переконує Тимошенко або іншого політика, що, мовляв, ставки зроблено, то це неправда", - сказав він.

Крім того, депутат не вважає Тимошенко конкурентом для його політичної сили у питанні зближення з Росією.

"Тимошенко нам ніякий не конкурент, тому що в нас абсолютно різне електоральне поле", - підкреслив він.

Льовочкін зазначив, що виборці Тимошенко живуть традиційно у західних областях і риторика про підтримку Росією дає негативний сигнал для її виборців.

14 серпня Секретаріат Президента заявив про існування домовленостей Блоку Юлії Тимошенко з Росією про підтримку майбутньої кандидатури від блоку на виборах Президента з боку Росії.

18 серпня Секретаріат Президента попросив правоохоронні органи перевірити інформацію про домовленості БЮТ з Росією про підтримку майбутньої кандидатури від блоку на виборах Президента з боку Росії.

21 серпня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав Президента Віктора Ющенка дати оцінку заяві заступника глави Секретаріату Андрія Кислинського про існування домовленостей Тимошенко з вищим керівництвом Росії про підтримку її кандидатури на виборах Президента 2010 року.

Раніше Тимошенко спростувала заяву Секретаріату про те, що існують її домовленості з вищим керівництвом Росії про підтримку її кандидатури на виборах Президента 2010 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Росія не підтримає Тимошенко на виборах Президента-2010" - Льовочкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути