середа, 19 грудня 2007 08:48

"Регіони" підтримають законопроект про опозицію, розроблений БЮТ

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олег Царьов прогнозує, що його фракція підтримає розроблений коаліцією законопроект про опозицію.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал".

Царьов нагадав, що в січні парламент прийняв у першому читанні розроблений блоком Юлії Тимошенко законопроект про опозицію, і підкреслив готовність своєї фракції голосувати за цей проект в 2 читанні.

"Безумовно, ми будемо голосувати за цей проект - якщо ми його приймемо в редакції, який готувала під себе Юлія Володимирівна, ми поаплодуємо, тому що тоді в нас будуть реальні важелі контролю", - сказав депутат.

Крім того, на його думку, для того, щоб забезпечити не тільки опозиції, але й всьому парламенту в цілому реальні важелі впливу, необхідно ввести в дію закон про слідчі комісії.

Також Царьов закликав коаліцію внести на розгляд Ради підготовлений нею проект закону про опозицію.

Він нагадав, що для прийняття цього закону необхідні голоси парламентської більшості.

"Долю й можливості опозиції буде вирішувати, у першу чергу, та більшість, що є сьогодні в парламенті", - сказав регіонал.

Також Царьов підтвердив готовність Партії регіонів ефективно працювати в опозиції - на його думку, у цієї політичної сили вже є чималий досвід такої діяльності.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко має намір у найближчі дні обговорити із фракціями, що не ввійшли в коаліцію, закон про опозицію.

Раніше депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляв, що ПР розробила свій проект закону про опозицію, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підтримають законопроект про опозицію, розроблений БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути