Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 12:14

"Регіони" не підтримають "сотівські" законопроекти без заходів адаптації до СОТ

Фракція Партії регіонів вимагає, щоб уряд вносив до Верховної Ради законопроекти, що стосуються вступу України до Світової організації торгівлі, одночасно із програмою адаптації української економіки до вимог СОТ.

Про це в інтерв"ю журналістам сказав народний депутат України Віктор Слаута (фракція Партії регіонів).

Він додав, що фракція Партії регіонів не підтримуватиме "сотівські" законопроекти без заходів адаптації, в тому числі аграрного сектору України, до умов СОТ.

У свою чергу, народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах зазначив, що на сьогодні спостерігається безсистемний підхід уряду до внесення у ВР законопроектів, які стосуються СОТ. За його словами, нерідко ці законопроекти вносяться без техніко-економічного обгрунтування.

Він додав, що уряд, не виконуючи рішення парламенту, вносить такі законопроекти за відсутності ухваленої програми адаптації української економіки до умов СОТ.

За словами Кінаха, зокрема, йдеться про різке зниження митних тарифів на групи продовольчих та промислових товарів, що може призвести до втрати великої кількості робочих місць в Україні та витіснення імпортними товарами української продукції, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не підтримають "сотівські" законопроекти без заходів адаптації до СОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути