понеділок, 16 серпня 2010 16:19

"Регіонал" розповів ідеалісту Андруховичу про жорстокий світ

"Регіонал" розповів ідеалісту Андруховичу про жорстокий світ
Інтелігенція розставляє неправильні акценти, коли заявляє, що президент Віктор Янукович запроваджує в країні диктатуру і розвертає її на 180 градусів.

Про це в коментарі Gazeta.ua  сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Я розумію, що такі люди, як ніхто, турбуються за долю держави. Однак у них ідеальне уявлення про світ, а так не буває. Насправді реальний світ жорстокий. Тому і влада має бути сильною і відповідно діяти", - наголосив він.

За його словами, президент надалі проводитиме непопулярні заходи, аби врятувати країну.

"І тут нікуди діватися. Можливо, щось не так, як всім відразу хочеться. Але все буде. А заяви про те, що Янукович кудись не туди веде - це лише емоції. Про якісь проблеми, про утиски треба говорити, коли будуть ці серйозні утиски. А поки все спокійно", - зазначив "регіонал".

Зубанов сказав, що сьогодні в президента в руках дуже багато влади: є підтримка в парламенті, судах, серед губернаторів.

"Люди остерігаються цього. Бояться, куди він країну поведе. Але переживати немає чого. Він поведе країну в бік зміцнення незалежності, самостійності. Я в цьому плані йому довіряю. В нього державницькі погляди переважають над особистісними", - переконаний він.

Нагадаємо, на сторінках Frankfurter Allgemeine Zeitung Юрій Андрухович висловив думку, що "сьогоднішня Україна є змістовним навчальним посібником на тему "неміцність демократії або як нас знову ведуть до диктатури". А "СБУ перетворюється на політичного цербера".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів ідеалісту Андруховичу про жорстокий світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути